Over mij

Heidi Vandamme
Fotografie: Emilie Hudig Photography
In bijgaand cv graphic lees je meer over mijn achtergrond en ervaring.
Grote dank aan …
Visuele identiteit: Koeweiden Postma, Jacques Koeweiden en Jorn Dal
Website: la rotonde du monde, Moon Tummers en Sabine Visser
Cv graphic: Studio Teekens, Laura en Huibert Teekens

 

Bureau Heidi Vandamme

is gespecialiseerd in culturele communicatie, marketing, PR & management en heeft ruime expertise op het gebied van de internationale promotie van grote culturele projecten.

Tot de mogelijke diensten behoren:
– Opdrachten op het gebied van marketingcommunicatie: strategie, advies, (pers)campagnes, etc.;
– Interim-management (bijvoorbeeld bij zwangerschapsverlof).

Bureau Heidi Vandamme is zowel inzetbaar op strategisch als op uitvoerend niveau.

Heidi Vandamme

In de afgelopen 25 jaar heb ik diverse communicatiefuncties uitgeoefend in de culturele sector (onder meer musea, klassieke muziek, (film)festivals en particuliere kunststichtingen), eerst vijf jaar in België en sinds 1998 in Nederland. In die jaren heb ik op vele deelgebieden werkervaring opgedaan: corporate communicatie, pers- en publieksvoorlichting, woordvoering, marketing/verkoop, relatiebeheer, nieuwe media, publieksbegeleiding en -evenementen, projectmanagement, interne communicatie en huisstijlmanagement.

Als Hoofd Communicatie bij het Van Gogh Museum ontwikkelde ik tevens managementvaardigheden. Ik adviseerde directie en management team over communicatievraagstukken, gaf leiding aan diverse internationale (tentoonstellings)campagnes en was onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van complexe projecten. In deze internationale, toonaangevende omgeving stuurde ik een team van 30 mensen aan.